img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Fiets- en wandelroutes

  Salland is fietsregio bij uitstek. In de omgeving van ons park ligt een fietsknooppuntenroutenetwerk van 400 kilometer. U kunt van punt naar punt fietsen. Daarbij bepaalt u zelf hoeveel kilometer u rijdt en welke afslag u kiest.

  Fietsers Welkom!

  Waar u ook heen fietst: bij restaurant ’t HoogeHuus op Landgoed Old Heino krijg u altijd een gastvrije ontvangst. Wij hebben het landelijk keurmerk ‘Fietsers Welkom’. Heeft u een elektrische fiets?  Terwijl u uw eigen accu oplaadt met een lekker kopje koffie of thee in ’t HoogeHuus kunt u die van uw fiets ook laten opladen. Wilt u informatie over routes? Bij de receptie van het park helpen wij u graag op weg.

  Fietsverhuur

  Vanaf € 10,00 per fiets per dag kunt u via de receptie van Landgoed Old Heino fietsen huren. Zo kunt u vanaf het park opstappen voor een On Track-tocht die speciaal is uitgezet voor de gasten van Landgoed Old Heino. Saillant Salland is vijftig kilometer lang en voert door lanen, bossen en langs heidevelden naar de Overijsselse Vecht. On Track is de grootste online aanbieder van sportieve routes.

  Tip!
  We verhuren ook elektrische fietsen op reservering.

         loh   omgeving-vk


  Wandelen

  Bent u meer een wandelaar? Salland biedt ook vele mogelijkheden om te voet op stap te gaan. Maak een NS-tocht of loop vanaf het park het Old Heinopad van On Track. Speciaal aanbevolen is een wandeling over de Sallandse Heuvelrug, u kunt hier gebruik maken van het nieuwe wandelknooppuntenroutenetwerk.

  Vierdaagsen

  Combineer een verblijf op Landgoed Old Heino eens met een vierdaagse. De Fietsverdaagse Sallandse Heuvelrug is in juni. De Sallandse Wandelvierdaagse in oktober.

  Neem a.u.b. contact met ons op.

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl