img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Recreatie

  Spelen

  Voor kinderen is een vakantie op Landgoed Old Heino altijd feest. Op ons bungalowpark zijn veel speelmogelijkheden te vinden. We hebben een speelweide met een kabelbaan, glijbaan, zandbak, speelhuisje, jeu de boules baan, waterfontein en trapveldje. Daarnaast is er een beachvolleybalnet gevestigd op het natuurstrandje en kunnen kinderen gratis gebruik maken van de skelters. 

  Landgoed Old Heino verleent met veel plezier medewerking aan de Vakantieweek. Gasten van Landgoed Old Heino kunnen hun kinderen via de receptie opgeven.


         meisjes-in-het-speelhuis-bij-t-hoogehuus
     jongen-op-kabelbaan-met-skelter-vk-2

  Zwemmen

  Landgoed Old Heino beschikt over een verwarmd buitenzwembad met zonneterras. Het zwembad is ideaal gelegen naast de speelweide en restaurant 't HoogeHuus. Bij slecht weer kunt u zeven kilometer verderop, in Raalte, terecht bij zwembad Tijenraan. Een overdekt zwembad met een 68 meter lange glijbaan en een subtropisch bad. Het zwembad is geopend in de maanden juni, juli en augustus.


  Faciliteiten

  Op het park zijn onder andere een jeu de boules baan, natuurstrandje voorzien van volleybalnet en fiets- en skelterverhuur aanwezig. Bij de receptie kunt u diverse wandel- en/of fietsroutes opvragen. Vanaf het terras van Restaurant 't HoogeHuus kunt u genieten van een heerlijk uitzicht op de vijver.


  Attractieparken

  Zin in een attractiepark? In een half uur rijdt u naar Avonturenpark Hellendoorn en in drie kwartier naar Attractiepark Slagharen. Beide parken zijn topattracties in Overijssel.

  Dieren aaien

  Bent u toch in Salland, laat uw kinderen dan de plattelandslucht opsnuiven. Ga eens langs bij De Flierefluiter in Raalte. Op deze boerderij mag iedereen schapen, geiten, koeien, kippen en eenden aaien.


  Kinderfietsroutes

  Met de kinderen op de fiets? Volg de speciale kinderfietsroutes Sallandse Heuvelrug of Rondom Deventer. Onderweg komt u langs kinderboerderijen en talloze andere leuke (kinder)attracties.

  Neem a.u.b. contact met ons op.

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl