img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Landgoed Old Heino

  U vindt ons moderne vakantiepark in Heino, in het hart van de Overijsselse regio Salland. Omringd door weilanden, prachtige landgoederen en authentieke dorpjes. Bekijk de brochure en de prijslijst. Neem contact op met 085 064 52 15 voor de beschikbaarheid van de bungalows.

    Verwarmd buitenzwembad
    Kindvriendelijk
    Rust en ruimte
  √  Natuurstrandje
  √  Vuurwerkvrij

   

  Zoover recommendation

  stamp-bronze2015-rgb

    

  Landgoed Old Heino is in 2015 door bezoekers als één van de beste Zoover accommodaties beoordeeld en won daarmee een Zoover Award Bronze.


  Restaurant 't HoogeHuus

  Op ons park vindt u restaurant 't HoogeHuus. Het restaurant is Sallands gastvrij en heeft een terras met uitzicht op de vijver, de kinderspeelweide en het verwarmde buitenzwembad. Er is ook gratis WiFi beschikbaar. Gasten kunnen hier doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur terecht voor koffie/thee of een ander drankje.


  Speciale voorzieningen

  Bent u slecht ter been? Ons park heeft speciale voorzieningen en mogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Klik hier voor meer informatie.


  Groepsbungalow

  Vraag via ons contactformulier informatie aan over de prijzen en beschikbaarheid van onze groepsbungalow. Voor algemene informatie over deze bungalow klikt u hier


  Vuurwerkvrij

  Landgoed Old Heino is een vuurwerkvrij park. Houdt u er echter wel rekening mee dat wij geen invloed hebben op de omliggende dorpen/wijken. Hier mag wel vuurwerk afgestoken worden, ook carbid schieten is in de omgeving toegestaan en wordt in de weilanden rondom Landgoed Old Heino afgestoken.

   

   facebook  twitter_icon  360  luchtfoto     


  Wilt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief? Klik hier.

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

  Verzenden »

  Lekker,
  de natuur in
  Fiets- en wandelroutes
  in de omgeving »
  Op vakantie
  met de kids
  Genoeg
  te beleven »
  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl