img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Gastenboek

  Tweepersoonsbedden?
  Dag, we zijn vijf volwassenen en een kind. Dus twee echtparen, en een alleenstaande ouder met zijn kind. Mijn vraag is, zijn de slaapkamers uitgerust met tweepersoonsbedden? We hebben de bungalow De Gunne geboekt. Geachte gast, er zijn twee kamers met twee eenpersoonsbedden die aan elkaar te schuiven zijn. Daarnaast is er een kamer met stapelbed. We wensen u alvast een heel fijn en prettig verblijf, namens het team Landgoed Old Heino.
  Ingrid 11 August 2012
  GEWELDIG!!!!
  wij hebben van 20 tot 30 juli bij jullie vakantie gehouden. We hebben heerlijke dagen gehad. De kinderen (2,3,4,6 jaar) hebben ook genoten. We willen jullie hartelijk bedanken. Het was super, ook de hulp van jullie toen ze een ongeluk kregen!!! We hopen zeker terug te komen!! We hoorden dat er misschien een zwembad komt, is dat er volgend jaar zomer al? Een hartelijke groet van tevreden vakantiegangers.
  Fam Breen 1 August 2012
  vissen
  Kan iemand mij vertellen of je op het terrein kunt vissen? Beste Jolanda, U kunt zeker vissen in onze vijver. Er zitten diverse soorten witvis in de vijver. Let wel, het is nog een jonge vijver. Tot snel op Landgoed Old Heino! Team Landgoed Old Heino
  jolanda 28 July 2012
  week old heino
  We hebben een hele fijne week gehad. We hebben van alles gedaan en gezien.Er is voor ieders wel wat van fietsoutes en wandelen tot karten en atractieparken. Het huis(je) waar we in zaten, was een Gunne (care) was voor 6 personen dit was voor voor ons (ook onze jonge zoon van 15mnd.) ruim te noemen alleen voor 6 pers lijkt het me wat aan de krappe kant. Huisje was keurig netjes toen we kwamen niets vervelend te melden. Al met al een hele goede week gehad.
  Kamphuis 26 July 2012
  Midweek old heino
  Geweldig opgezet park met veel ruimte om de bungalows, en de bungalows zijn perfect met ruime indeling. Zeer goede service: bij aankomst in het huisje waren er een paar kleine probleempjes,welke nadat we dit gemeld hadden bij de receptie, binnen een half uur waren opgelost. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug.
  Fam.Bruin 29 June 2012

  Plaats een reactie

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl