img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Gastenboek

  Familieweekend
  We zijn het weekend (15 tm 17 maart 2013) met onze familie (11 personen) in het huis 't Reelaer op uw park geweest! Het was heel gezellig. Wat een mooi, luxe huis met zoveel voorzieningen en zoveel ruimte . Het zag er goed verzorgd en keurig schoon uit . In één woord fantastisch! Heel hartelijk dank, dat u mede hebt kunnen bijdragen aan een onvergetelijk familieweekend! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een familieweekend in dit prachtige huis organiseren. Hartelijk groet, Familie Meijer
  Fam. Meijer 17 March 2013
  Super
  Kan heel kort zijn: Super. Bungalow nr. 24 was perfect. Ruim, schoon, goed gelegen. Receptie: medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Ontvangst: direct en prettig. Omgeving: landelijk, bezoek dorp (Heino) en stad (Zwolle) in de nabijheid. Dorp Heino: al het benodigde aanwezig: restaurant, markt, visboer (vrijdag op marktplein), frite/snackshop, C1000, Boni Super, Aldi, etc. Visvijver. Voor families met kinderen is in de koudere maanden op het park niet al te veel te doen. M.u.v. fietsroutes afleggen. Schoolcijfer park: 9. Kom zeker terug. Wij.
  Edrene 17 March 2013
  Hej. Ik heb zojuist het gastenboek bezocht en wat berichten gelezen. Ik hoop dat onze bungelow van alle luxe is voorzien en leuk is ingericht. We komen helemaal uit Denemarken en kijken erg naar deze vakantie uit. En als het ons bevalt is het misschien voor herhaling vatbaar. Het jammere van de reservering vind ik dat je geen bungelownummer door krijgt, zodat je kunt zien waar je zit. We komen een midweek. Met vriendelijke groeten, Wilma en Benny
  Wilma Klein Lenderink 11 February 2013
  Heerlijke vakantie.
  Van 10-12-2012 t/16-12-2012 logeerden wij in bungalow no 19 en dat was heel gezellig: een bloemetje op tafel,lekker uit eten in het restaurant 't HoogeHuus wat heerlijk was, mooie tochten gemaakt in de omgeving, zeer vriendelijk personeel. Al met al een vakantie om op terug te kijken in deze mooie zeer comfortable bungalow. Voor ons een reden om direct voor twee weken te boeken in mei 2013. We komen hier graag terug. Kors en Gerry Stuij.
  Kors en Gerry Stuij. 19 December 2012
  Gunne
  Afgelopen november ben ik er geweest met mijn 2 kinderen. Ik vond het wel heel simpel allemaal, ongezellige bungalows. Daarbij hadden wij een invalidenb ungalow terwijl wij geen van allen dit zijn?! Dus er was een slaapkamer waar ik niks aan had i.v.m. ziekenhuisachtige bedden. Heel jammer, had er een hoge verwachting van. Ik zal dit dus ook niet meer boeken, want ik houd wel van gezellig als je van huis bent. Mvg. Rebecca --- Reactie beheer --- Beste Rebecca, hartelijk dank voor uw reactie. Jammer dat het verblijf niet naar wens is geweest. De bungalow waar u bent verbleven is echter geen Care Bungalow geweest dat zijn de bungalows die aangepast zijn. Wij staan open voor verbeterpunten en zullen met uw opmerkingen, over de huiselijkheid, aan de slag gaan.
  Rebecca 29 November 2012

  Plaats een reactie

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl