img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Gastenboek

  vaatwasser??
  Hallo..wij komen in het weekend van 23 mei..wij zijn dan 12.5 jaar getrouwd.Ik lees diverse verhalen over de bungalows..type de Gunne.Ik lees nl dat er de ene keer wel een vaatwasser en de andere x niet een vaatwasser in het huisje zit,wel vreemd want volgens de omschrijving van het huisje zou er wel een in moeten zitten.Ik hoop van wel nl..want afwassen hebben we dan geen zin in.haha..we komen gezellig met zijn 5en..en een hond.en we zien er naar uit.ik had nog wel 1 vraag..wat voor een koffiezet apparaat zit er in?? dan weten we wat voor een koffie we mee moeten nemen.tot dan!!! gr fam Hansma Redactie; Beste familie Hansma, hartelijk dank voor uw reactie. Er is in iedere bungalow van het type De Gunne en het type 't Nijenhuis een vaatwasser aanwezig. Tevens is er een koffiezetapparaat voor filterkoffie aanwezig. Wij zien u graag op Landgoed Old Heino!
  Hansma 10 April 2014
  Heerlijke week
  Het was weer genieten in de week van 24 september. Het weer werkte ook nog een beetje mee, dus niets te klagen. We hebben weer genoten van de prachtige rustieke omgeving. Het knusse Heino met zijn landelijke omgeving verveeld nooit. Op onze fietsen weer kris kras de omgeving verkent. Onze bungalow De Gunne was weer een goed en gezellig onderkomen. Inmiddels de 4e keer dat we hier neer streken, en weer naar volle tevredenheid. Graag komen weer eens aan, misschien in het voorjaar. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en keurige bediening!
  Fam Verhart 18 October 2013
  Geweldig
  Van 29 juli tot 2 augustus Hulde voor OLD HEINO Eerdere ervaringen met een ander park waren zeer negatief. M.n. de hygiëne en schoonmaak en ontvangt, hier liet men duidelijk merken dat je via vakantieveiling kwam en neerbuigend naar je gekeken werd. Vol scepsis ( ikke) gingen wij naar OLD HEINO en tot mijn grote verbazing: een hartelijk ontvangst en wel gemanierd personeel en ook nog geen gevoel van jij bent via vakantieveiling gekomen. Aangekomen in het huisje wederom verbazing, schoon en totaal proper. Toen bleek de toiletbril gescheurd te zijn, na de melding binnen 1 uur verholpen. Wij hebben een geweldige midweek gehad niets als lof over het park en zeerzeker het personeel. O, ja en in december gaan wij terug. Heel het personeel van OLD HEINO dank en een grote pluim.
  Jo Scheren 17 August 2013
  erg leuk
  hallo me dochter had voor ons samen een midweekje geboekt met de kleinkinderen erbij recensies eerst gelezen toe schrok ik een beetje ik dacht ojee waar komen we terecht nou in een mooi park goed verzorgt en schoon !!!! wat zijn sommige mensen negatief waar hebben jullie dan gezeten wij hadden huisje nijenhuis schoon lekkere grote tuin erbij heerlijk whirlpool sauna zonnebank niks geen gammele dingen echt alles was prima in orde ik let overal op dus als er iets was wat tegen zou vallen had ik daar gelijk melding van gemaakt maar ben niets tegen gekomen rustig park heb geen polen gezien wat wel gezget werd ook geen hard rijdende auto's wat ook vermeld werd niks van dit alles dus kortom erg tevrede okee voor kinderen is er niet heel veel te doen maar was heerlijk weer dus lekker in badje buiten in de tuin gezeten wij waren een midweek in eind juli toppieeeeee
  karin 1 August 2013
  Compliment afwikkeling
  Ww hadden via Vakantieveilingen een midweek geboekt op dit park. Keurige ontvangst, mooi huis, prachtig vrije tuin, maar helaas schoon is anders en er waren veel gebreken. Na een melding van ons bij de receptie dat e.e.a. niet netjes was, hebben we in de avond de lokatiemanager mogen ontvangen. Hij bood zijn excuses aan voor het ongemak en kwam met het aanbod dat de gemaakte kosten zouden worden vergoed. Inmiddels keurig het bedrag ontvangen, dus complimenten voor de afwikkeling en ondanks de negatieve ervaring komen we vast nog een keer terug! Fam Moller
  P. Moller 21 March 2013

  Plaats een reactie

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl