img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Park
 • Bungalows
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Gastenboek

  tevreden
  Vlak voor de kerst 2014 een midweek bungalow de Gunne. Het was net als de vorige twee maal in 2013 `vet' genieten. Nu geen fiets bij ons, maar met kletterende regen tegen de ramen was een boek een goed alternatief en kwam de bungalow nu (want zomers zit je toch meestal op het grote terras) prima tot zijn recht. Dan nog even dit: is er een kleinigheid (of een grotigheid) niet in orde ten opzichte van het op papier beloofde? Onze ervaring met deze receptie/bedrijfsleiding is: DIRECT gemeld en dan vlot herstelt. Maar dit geldt bij vrijwel alle hotels/acomodaties enz.enz. waar dan ook: niet klagen achteraf! Maar direct eropaf. Bij de SGR is dat zelfs een bindende voorwaarde om achteraf nog iets vergoed te krijgen.
  W. Frisart 19 December 2014
  Fijne midweek
  Heren en dames, Van 11 t/m. 15 aug in huis 46 geweest in Heino. Prima naar ons zin gehad, mooie omgeving, echter twee kritische opmerkingen. Woensdag werden gewekt door het razende geluid van een grasmaaier in onze achtertuin. Een keer of vier is hij langs gekomen. Begrijpelijk dat gras groeit maar maai dat dan op wisseldagen of meer in de loop van de dag. Puntje twee was het (kinder)stapelbed. Als hier (type Gunne) echt zes volwassen in moeten slapen gaat dat niet. Misschien handig om dit te vermelden op de site of bij het boeken. Verder redelijk schoon, alles in het huisje wat je nodig hebt, tuin groot en top verzorgd : -), en lekker rustig. Zelfs tijdens deze zomervakantie !
  Roland 16 August 2014
  midweek
  Wij zijn vandaag teruggekomen van een midweek mijn vrouw, kleinzoon, vriendje van onze kleinzoon en ikzelf, de kinderen vonden de skelters helemaal geweldig, gelukkig was het heel mooi weer en was er een zwembad, waar ze heerlijk konden ploeteren en spartelen, wijzelf mijn vrouw en ik komen v.a. 01-09-2014 t/m 05-09-2014 weer en midweek en dan gaat onze zoon mee. Wij hopen dat we dan weer hetzelfde huisje kunnen krijgen want dat was een ideale plek.
  B.M. van den Boezem 18 July 2014
  Een bedankje
  Wij zijn vandaag teruggekomen van een weekend Old Heino. Het was in één woord geweldig. Super aardige mensen, een perfecte ontvangst en een super schone bungalow. Alle lof voor alle medewerkers. In de omgeving is er ook voldoende te doen. Wij willen met drie personen hier zeker weer een keer terugkomen.
  Miep 27 May 2014
  Het is wel een mooi park, alleen de prijzen voor een huisdier zijn veel te hoog. Als je bij andere parken kijkt, dan vragen ze de helft dat is ook redelijk. Nu ben je nog erg duur uit, want een week/midweek/weekend het kost altijd € 25 per huisdier per verblijf. Ik zou dan zeggen doe voor een week € 25 per huisdier, voor een midweek € 15 per huisdier en voor een weekend € 12,50 per huisdier. Nu ga je verder zoeken, want het moet wel leuk blijven vind ik. Het lijkt nu net of ze liever geen huisdieren willen op het park, dus dan maken ze het maar extra duur. Beetje jammer misschien een idee om te veranderen. Dan komen er nog meer mensen, dat weet ik zeker. Want schoonmaken moet toch gebeuren, dus dat blijft hetzelfde.
  Kraaltje 26 May 2014

  Plaats een reactie

  Verzenden »

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl